Entrar

Registrar-te

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Nom d'usuari*
Contrasenya*
Confirmar contrasenya*
Nom*
Cognoms*
Email*
Telèfon*
País*
* Creant una contraseny acceptes els nostres termes i la nostra política de privacitat.

Already a member?

Entrar

TRESORS DE L’EST AMERICÀ (USA)

0
Preu
Des de1,747€
Preu
Des de1,747€
The tour is not available yet.

Reservar

Guardar a la teva llista de desitjos

Necessites estar registrat per afegir un viatge a la teva llista de desitjos.

113


Per què viatjar amb nosaltres?

  • Assegurança bàsica de viatge gratuita
  • T’asesorem en tot el que necessitis
  • Escollim personalment els nostres viatges


Tens algún dubte?

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres

673.69.40.53

hola@laitravel.com

7 dies 5 nits
Disponibilitat : Dates a consultar
Barcelona
USA
Detalls del viatge
Una experiència per al viatger

2 nits Washington, 1 Filadèlfia, 2 Nova York.

Visites

  • Panoràmica Washington, granja Amish, Filadèlfia (Sala de la Independència i Campana de la Llibertat) i Nova York (panoràmiques de Brooklyn i Manhattan, Museu de la Immigració a l'Illa d'Ellis i observatori pis 86 Empire State Building).

El preu inclou

  • Vols classe turista.
  • 5 nits en hotels previstos o similars. Allotjament i esmorzar.
  • Trasllat amb xofer de parla anglesa.
  • Assegurança de viatge.

El preu no inclou

  • Tot el no especificat en inclòs.
Itinerari

Dia 1Ciutat d'origen - Washington

Sortida en vol de línia regular amb destinació WASHINGTON, ciutat de varietat i contrast en la qual podrem trobar història, ciència, art i cultura. Arribada i trasllat a l’hotel amb xofer de parla anglesa (sense assistència de guia). Allotjament.

Dia 2Washington

Esmorzar. Al matí, tindrem l’opció de visitar el complex Smithsonian de museus (sense assistència de guia), que és una agrupació de 19 museus i 7 centres de recerca amb seu en un edifici situat al National Mall de Washington, conegut com El Castell . Destaquen el Museu Nacional d’Història Americana, el Museu Nacional de l’aire i de l’Espai o la Galeria Nacional d’Art entre d’altres. A la tarda, visita panoràmica de Washington D.C. per conèixer els edificis públics més coneguts d’Estats Units. Destaquem la Casa Blanca, la Cort Suprema, el Capitoli i els impressionants monuments en memòria dels presidents Washington, Jefferson, Lincoln i Franklin D. Roosevelt. Sopar opcional. Allotjament.

Dia 3Washington - Filadèlfia

Esmorzar. Sortida cap a Amish Country, on diversos grups religiosos alemanys es van assentar en l’època dels primers colons. Visita de la granja que ens ajudarà a entendre els costums, estil de vida i història de la Comunitat Amish. Continuació cap a FILADÈLFIA, gran centre històric, artístic i cultural en els Estats Units i la major ciutat de l’estat de Pennsilvània. Destaquem la Campana de la Llibertat, símbol de la independència americana, abolició de l’esclavitud i llibertat dels Estats Units i la Sala de la Independència, on es va signar la Declaració d’Independència que va donar origen als Estats Units com a país. Sopar opcional. Allotjament.

Dia 4Filadèlfia - Nova York

Esmorzar. Sortida cap a NOVA YORK, Nova York, una de les ciutats més fascinants del món, coneguda com la ciutat dels gratacels, centre mundial de la diplomàcia, de l’ONU i el pols de les finances internacionals des de Wall Street. Ens dirigirem cap a Brooklyn per admirar els seus edificis vermells del segle XIX, Prospect Park i Park Slope. A continuació, visita de Manhattan. Destaquem, Times Square amb la seva immensa i il·luminada pantalla, la Cinquena Avinguda, la Catedral de Saint Patrick, l’imponent Rockefeller Center, la Grand Central Station, Wall Street, el Districte Financer, Greenwich Village amb els seus carrers arbrades, el Soho i Chinatown. Sopar opcional. Allotjament.

Dia 5Nova York

Esmorzar. Al matí admirarem panoràmicament l’Estàtua de la Llibertat, símbol universal de la llibertat. L’estàtua va ser un regal dels francesos als nord-americans en 1886 per commemorar el centenari de la Declaració d’Independència dels Estats Units i com un signe d’amistat entre les dues nacions. Farem una parada al museu de la immigració a l’illa d’Ellis. Aquest descriu la dura realitat del Nou Món, gairebé 15 milions d’immigrants van ser rebuts en sòl nord-americà allà entre 1890 i 1920. Es tracta d’una visita essencial per entendre la història dels EUA A la tarda, ens dirigirem a l’Empire State Building per admirar les vistes de la ciutat des de l’observatori del pis 86. Sopar opcional a Times Square. Allotjament.

DIa 6Nova York - Ciutat d'origen

Esmorzar. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport amb xofer de parla anglesa (sense assistència de guia) per sortir en vol de tornada. Nit a bord.

DIa 6Ciutat d'origen

Arribada i fi del viatge.

Mapa
Fotos